OUR MISSION


Asociatia "Societatea Romana pentru management medical" acronim SRMM activeaza in domeniul medical cu atentie crescuta pentru medicina dentara, dezvoltarea aptitudinilor manageriale ale personalului medical si cel din domeniile conexe managementului medical.

Asociatia "Societatea Romana pentru management medical" înţelege activitatea sa ca o posibilitate suplimentara oferita cadrelor medicale de a se forma , a isi defini identitatea profesionala , a aleage cele mai eficiente metode de rezolvare a problemelor pe care le au vis a vis de patologia medicala specifica activitatii.

Cursuri hands-on

Prezentări şi conferinţe

One-to-One Coaching

Consiliere profesională

Asociatia “Societatea Romana pentru management medical“ a organizat :



Proiectul “Dental Project” – “Societatea Romana pentru management medical “ (SRMM) organizeaza impreuna cu Societatea Romana de Ergonomie , incepind din 2005 proiectul educational, tabara de instruire si formare pentru studentii in an terminal si tinerii absolventi.Din anul 2007 , in proiect a fost inclusa si Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice care a adus sprijinul logistic necesar continuarii acestuia.


Proiectul “Congresul stiintific UNAS” desfasurat anual , in luna octombrie , in parteneriat cu Uniunea Nationala a Asociatiilor stomatologice


Read more