Asociatia “Societatea Romana pentru management medical“ a organizat :

Proiectul “Dental Project” – “Societatea Romana pentru management medical “ (SRMM) organizeaza impreuna cu Societatea Romana de Ergonomie , incepind din 2005 proiectul educational, tabara de instruire si formare pentru studentii in an terminal si tinerii absolventi.Din anul 2007 , in proiect a fost inclusa si Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice care a adus sprijinul logistic necesar continuarii acestuia.


Proiectul “Congresul stiintific UNAS” desfasurat anual , in luna octombrie , in parteneriat cu Uniunea Nationala a Asociatiilor stomatologice . congres stiintific ce reuneste de mai mult de 15 ani specialisti in problematicile curente medicale si o medie de 950 de participanti medici romani si straini.


Proiectul ‚”Formare continua practica pentru tinerii absolventi de medicina dentara” , in desfasurare permanenta in colaborare cu Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti , Facultatea de Medicina Dentara , constind in facilitarea tranzitiei de la etapa de pregatire teoretica la cea de integrare in practica a tinerilor medici dentisti , prin sprijinirea orelor de stagiu clinic in clinica proprie CMI Lazarescu Grigore Ion si alte clinici partenere, in Bucuresti.


Proiectul ‚”O sansa la sanatate” in derulare permanenta in colaborare si la sediul fundatiei ‚”The Doors” Mogosoaia , avind ca obiectiv asigurarea prin voluntariat a tratamentelor medicale necesare pentru tinerii proveniti din familii in dificultate si gazduiti la sediul fundatiei.